خنک کننده تابلو برق برای مصارف صنعتی و کارخانجات بسیار مناسب و ضروریست. جهت جلوگیری از آب شدن سیمها و جلوگیری از آتش سوزی در تابلو برق و در نهایت نابودی کل سیستم الکترونیکی. خنک کاری توسط سیکل تبرید تراکمی، بسیار موثرتر و معمولتر از روش های دیگر خنک کاری تابلو برق و Enclosure می باشد. با استفاده از این روش، دمای مورد نیاز داخل تابلو برق به طور دقیق قابل دستیابی است. اما مهمترین محدودیت این روش، میزان دمای محیط بیرون است. بدین معنی که در محیطهای بسیار گرم (بالاتر از 55 درجه سانتیگراد)، این سیستم خنک کاری تابلو برق، به سختی امکان تولید برودت دارد و نیازمند تمهیدات ویژه ای می باشد.

از دیگر فواید کولر تابلو برق همچنین در صورتی که هوای بیرون دارای ذرات آلاینده باشد و فیلتر نشوند، فشار کندانسور افزایش می باید که منجر به افت راندمان شدیدی در سیکل کولینگ می شود. همچنین ابعاد به نسبت بزرگی دارند و از نظر وزنی، بیشترین وزن را در بین سیستم های خنک کننده Enclosure دارا هستند.

خنک کننده رک out door در این روش، فضای داخل تابلو نسبت به فضای محیط بیرون به خوبی ایزوله می شود و هیچگونه آلایندگی از محیط بیرون تابلو برق به داخل تابلو برق و Enclosure وارد نمی شود و در مواردی که باکس هایOutDoor دارای اامات IP باشند، تنها شیوه خنک کاری قابل اجرا، کولر صنعتی تابلو برق می باشد. قیمت کولر گازی تابلو برق در صورتی که نیاز به IP های بالا باشد، نیازمند تغییراتی در فرم ساخت و طراحی دارد که بر قیمت کولر تابلو برق موثر است.

خنک کاری با استفاده از فن

از انواع روشها که توسط خنک کننده تابلو برق صورت میگیرد. اقتصادی ترین روش خنک سازی تابلو برق و کولینگ Enclosure، استفاده از فن می باشد. هر چند این روش معایبی دارد و در اکثریت شرایط دمایی، نتایج مطلوب به همراه ندارد. در این روش، فن خنک کننده، هوای بیرون از تابلو برق و باکس فی OutDoor را به داخل مکیده و پس از عبور از روی تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، هوای گرم شده را به خارج از تابلو برق هدایت می کند.

بزرگترین محدودیت در کاربرد این روش، وابستگی سیستم خنک کاری و تهویه به دمای محیط بیرون تابلو برق می باشد. از طرف دیگر در هوای کارخانجات، ذرات روغن، گرد و غبار و سایر آلودگی ها وجود دارد که معمولا با چشم دیده نمی شوند. فن می تواند این مواد آلاینده را به داخل تابلو برق منتقل نماید و باعث آسیب رساندن به تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی داخل تابلو برق شود، همچنین با ایجاد یک لایه عایق بر روی تجهیزات، پروسه خنک کاری قطعات برقی را نیز مختل می سازد. بنابراین اگرچه این روش خنک کننده، هزینه اولیه بسیار پایینی نسبت به سایر روش های سرمایشی دارد، اما هزینه های پنهان بهره برداری بسیاری را نیز تحمیل می کند.

خنک کننده تابلو برق


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تابلو ,کاری ,داخل ,بیرون ,کننده ,روش، ,داخل تابلو ,محیط بیرون ,کننده تابلو ,قیمت کولر ,تجهیزات الکتریکی ,محیط بیرون تابلو
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Art_cake Addison بلاگ بیان ، محمد حسین نادی تانگوی چند نفره اینم موزیک پژوهشگران اقتصاد سیاسی پونه پلاس ارائه انواع کتاب هاي کمک درسي و کنکور Lauren