از دیگر محصولات تولیدی ما خنک کننده رک out door است. که با توان بالا در تولید این محصول آنرا به سراسر کشور عرضه مینماییم. در زمانی که یک باکس فی صنعتی جهت قرارگیری تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی طراحی می شود، می بایست پیش نیازهای سیستم سرمایش و تهویه Enclosure مورد نیاز در نظر گرفته شود و ظرفیت کولر تابلویی صنعتی برای آن محاسبه شود. در نظر گرفتن تمامی اامات سیستم سرمایش باکس Enclosure، کولر تابلویی DX و خنک کننده رک Outdoor در زمان طراحی باکس الکتریکال، تضمین می کند که در زمان کارکرد تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، از انباشته شدن حرارت در داخل محفظه فی تابلو برق جلوگیری می شود، همچنین هیچگونه ذرات آلاینده و غبار که می تواند راندمان کارکرد تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی را کاهش دهد و یا آنها دچار خسارت نماید، به داخل باکس فی وارد نشود.

تهویه پست فشار قوی نیز از دیگر تولیدات و خدمات ما میباشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با ما در تماس باشید. خنک کننده تابلو های برق و کولر تهویه رک های Outdoor در انواع دیواری و سقفی تولید می شود. بایستی مجموع انتقال حرارت از دیواره و حرارت تولیدی تجهیزات داخلی، توسط دستگاه خنک کننده تابلویی و کولر Enclosure های مخابراتی و تابلوهای برق تخلیه شود. بدین منظور پس از محاسبه ظرفیت واقعی مورد نیاز، دستگاه خنک کننده براساس توان نامی و توان واقعی محاسبه می شود. به طور معمول، توان واقعی کولر گازی صنعتی داخل تابلو برق توسط سازنده کولر قابل تعیین است و بهتر است برای تعیین دقیق آن، از سازنده دستگاه کولر تابلویی و سیستم خنک کننده تابلو برق مشاوره گرفته شود.

نکات ذیل، می تواند در طراحی سیستم کولینگ تابلو برق و کولر تابلویی صنعتی جهت باکس های فی و تابلوهای برق یاری رسان باشد:

  1. ماکزیمم دمای مجاز عملکرد تجهیزات الکتریکی را مشخص کنید
  2. مجموع حرارت تولیدی داخل باکس فی و تابلو برق را مشخص کنید
  3. انتقال حرارت هدایتی و جابجایی از دیواره باکس فی را مشخص کنید
  4. ظرفیت و اندازه مناسب سیستم خنک کننده و کولر گازی تابلو برق را مشخص کنید 
  5. معرفی انواع روش های خنک کاری تابلو برق و Enclosure

    در محیط های صنعتی، همگان واقف هستند که حجم تجهیزات، توان مصرفی و تعداد مدارات کنترلی به طور مداوم در حال افزایش است. از طرفی، همگام با افزایش توان مصرفی تجهیزات، پیشرفت های صنعتی منجر به کاهش اندازه و حجم باکس های تابلو برق و رک های Outdoor و رک IP شده است.

    امروزه، تجهیزات شبکه و کامپیوترهای بسیار پیشرفته و سرعت بالا در اتاق های بسیار کوچک و باکس های کوچک فی آی-پی دار ساخته می شوند. اما با وجود فواید فراوان کوچک شدن ابعاد تجهیزات، مشکلاتی نیز ایجاد شده است. کوچک شدن سایز تجهیزات الکتریکی، منجر به افزایش چگالی حرارت تولیدی شده است و فضای موجود جهت تامین تهویه تجهیزات نیز همزمان کاهش یافته است.

    با مکانیزه شدن صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، صنایع مخابراتی وشبکه، تصفیه آب و فاضلاب و پتروشیمی ، وابستگی خطوط تولید به میکروپروسسورها و PLC ها زیاد شده است. این امر بدین معنی است که صنایع باید بتوانند حرارت های تولیدی تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی را به خوبی کنترل و تخلیه نمایند تا خط تولید به صورت پیوسته و مداوم به کار خود ادامه دهد. اما با کوچک شدن و فشرده سازی تابلوهای فرمان و قدرت، گردش هوا در داخل باکس فی تابلو برق محدود می شود. این امر منجر به افزایش دمای فضای داخل تابلو برق ناشی از عدم تهویه و گردش مناسب هوا می شود.

    برای جلوگیری از down شدن خطوط، خرابی تجهیزات الکتریکی داخل تابلوهای برق و کارکرد صحیح و دائم آنها، بایستی دمای داخل تابلوهای برق به زیر محدوده استاندارد عملکرد تجهیزات الکتریکی کاهش داده شود. تحقیقات صنعتی در شرکت های بین المللی نشان داده است که هر درجه افزایش دما در داخل تابلوهای برق، می تواند احتمال نرخ قطعی خطوط تولید را به دو برابر افزایش دهد.

     


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تابلو ,تجهیزات ,باکس ,داخل ,کولر ,فی ,باکس فی ,تجهیزات الکتریکی ,کولر تابلویی ,حرارت تولیدی ,داخل باکس ,عملکرد تجهیزات الکتریکی ,کولر تابلویی صنعتی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مینو رایانه هر چیزی که نیاز دارید انجمن دبیران و فارغ التحصیلان دبیرستان دکتر نصیری علی فدایی تهرانی Jessica فایرفایل بردیا بهادر معرفی انواع کالاهای مورد نیاز